Four.

bok four
 
Tobias Eaton blev snabbt min favoritkaraktär när jag läste Divergent-serien av Veronica Roth. Djupet och dynamiken i både karaktär och bakgrund fängslade mig från första början. Detaljerna gjorde att han kom fram på ett sätt som jag inte hittat i särskilt många böcker tidigare, men som jag älskar med Veronica Roths sätt att skriva. 
 
I Four får en som läsare följa Tobias från innan han träffade Tris, tre scener berättade från hans perspektiv och även en del av vad som händer efter Allegiant tog slut. Den är den sista, men fristående delen, av serien och åh, vilka blandade känslor jag hade när jag läste den. Ville inte att den skulle ta slut, samtidigt som jag ville veta vad som hände, och plot twisten i Allegiant gjorde inte saken bättre. Jag gillade att jag fick mer inblick i storyn och den är skriven på ett väldigt fint sätt. Längtar tills nästa film kommer ut!
Böcker | | Kommentera |

Internetproblem och Thanksgiving.

IMG_0713
 Så här ser det ut framför mig just nu. Jag sitter på Starbucks och sneakar så mycket wi-fi som möjligt innan stängningsdags om 12 minuter. Vårat internet i lägenheten har krånglat i stort sett hela tiden, och nu har det absolut totalt gett upp och det ska komma en tekniker från Comcast på lördag och kolla på vår router. Alltså har vi inget internet tills på lördag, och vem vet hur länge vi kommer ha det sen? Längtar hem till Sverige, till fungerande internet och till allt som är bekant. Det är typ tre veckor kvar, och ja, jag har lite hemlängtan. Jag börjar känna mig klar med det här och redo för nästa äventyr.
 
De här dagarna ska jag rita, skriva, fota, redigera och spåna idéer till nya videor efter nyår. Vi hörs, förhoppningsvis, senast på lördag. Happy Thanksgiving!
Allmänt | | Kommentera |

Sundays Are Awesome.

 
Söndag. Sovmorgon, frukost på Starbucks (everything cream cheese bagel och en chestnut praline latte - mums!) med Linda, veckohandling på Harris (så mycket roligare att handla när en inte är ensam), tvätta och plocka lite. Så skönt med söndag! Känner mig nästan redo inför praktiken imorgon. Jobbar bara två dagar för sen är det Thanksgiving (så skönt) och sen är det december (så mysigt!). Jag har fått världens julkänsla idag, är så otroligt peppad på december och jul nu.
 
Om åtta dagar börjar Vlogmas (en vlog varje dag fram till julafton/juldagen) och jag vill verkligen göra det. Ville egentligen göra det förra året också, men nu har jag ju en kamera och inte bara min mobiltelefon, så det vore lättare nu. Tror att det kommer ta upp en hel del tid, men samtidigt har jag en del spännande saker som händer i december, så det vore speciellt kul. Får tänka lite till på det. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp