Om två steg framåt, och ett steg tillbaka.

Det är mitt emellan söndagen den 7e och måndagen den 8e september och vi ligger i vårt beige, tomma, personlighetslösa rum i vår tillfälliga beige, tomma, personlighetslösa lägenhet. Vi har varit tillbaka i två veckor och det känns som att livet börjar bilda en rutin igen. Sova, jobba, äta, hänga.

Vi pratar om året, om förväntningarna som blev och inte blev som vi tänkt, om hur det ska bli att åka hem, hur det blir när allt detta tar slut. 

Det var här jag blev jag. Det var här som jag hittade mig själv, skapade mig själv, lärde mig vara mig själv. 

Hon vill att året ska ta slut, så att nästa steg i hennes liv kan börja. Jag vill att det aldrig ska ta slut, för det för mig innebär att ta ett steg tillbaka.

”Det du känner för honom, så känner jag för DC”

Skriva, Washington, DC | | Kommentera |

New in.

naked basics
naked basics 2
 I fredags, när Linda och jag firade att det var helg på köpcentret här i närheten köpte jag två produkter på Sephora som jag tittat på länge. Ögonskuggepaletten heter Naked Basics och är från Urban Decay. Den har fem stycken matta, neutrala skuggor och en semi-matt. Jag har en palett tidigare från Urban Decay (Naked 2) och den har jättebra färger och pigmentering, men jag lämnade den hemma i Sverige pga. två av skuggorna har lossnat lite mer varje gång jag flög med den, så jag vågade inte ta med den hit en sista gång. Enda sedan Youtube-hypen vid lanseringen av den har jag velat köpa den, det ska bli så kul att äntligen få använda den. 
 
Ögonbrynspennan är från Anastasia i färgen Soft Brown och har en spooley brush på andra änden (så bra grej för jag orkar inte ha två olika). Jag har bara använt den en gång, men hittills verkar den bra.
Hår och Smink | | 2 kommentarer |

Pancake Sunday.

pancake sunday 1
De senaste veckorna har jag och Linda infört Pancake Sunday i lägenheten. För att peppa oss själva (och för att vi råkade ha lite buttermilk över från cupcakesen) har vi vaknat ungefär samtidigt och gjort amerikanska pannkakor från scratch. Bästa traditionen.
pancake sunday 2
Så klart tog jag kort på den enda pannkakan som Linda misslyckades med att vända på. Good job.
pancake sunday 3
Linda har ansvar för pannkaksvändningarna och jag för att duka bordet.
pancake sunday 4
Tillbehören var: honung, peanut butter, hallon, kanel, socker och smält Marabou Oreo. Så. Himla. Gott.
pancake sunday 5
I väntan på att pannkakan skulle stekas klart.
pancake sunday 6
Amerikansk vaniljpannkaka med hallon, kanel och honung. Bästa kombinationen.
 
Sen spenderade vi två timmar med att äta pannkakor och berömma vår uppfinnighet (att lägga till en tesked vaniljextrakt i receptet är typ det bästa vi gjort). Varje söndagsmorgon borde vara så här.
 
Ni vet de där byggarbetarna jag blivit väckt av varje morgon i fyra veckor? Vi gick ut på balkongen för att kika vad de gjort och hur långt de kommit. Inte visste jag att en kunde fixa en vattenläcka i huset genom att lägga dit mer vatten i en pool längs hela sidan. Spännande - hoppas de är klara snart så jag får sova.
 
pancake sunday 7
pancake sunday 8
 
Livet, Mat, Washington, DC | | En kommentar |
Upp