Nyinköpt.

haul
 
haul
 
På väg hem från universitetet åkte jag förbi gallerian och stannade till där en stund. Det snöade och var en del trafik så jag hade ingen lust att köra hem ändå (och det hade slutat snö när jag väl skulle åka hem, tumme upp!). Jag gillar faktiskt att ensam-shoppa, finner det är lugnande på något sätt. Gå runt och titta i min egen takt och bara på saker jag själv vill. Kanske har det något med att göra med att jag bodde två kvarter från ett köpcenter i USA och gick dit (eller till Starbucks) när jag ville ha lite eget space och komma ut ur en överbefolkad lägenhet. 
 
Först var jag inne på Kicks och köpte två sminkborstar, en vässare och en ny ansiktskräm. Jag hade tänkt att köpa en till foundationborste länge för jag gillar att ha en att varva med när den andra är smutsig, och min förra förstördes i en nagellack + flygplanskatastrof i somras. Let's be honest: det är svintråkigt att tvätta borstar. Därav även en ny blender, för en kan aldrig få för många, eller hur? 
 
Jag gillar atmosfären på Indiska så himla mycket. Jag är inte helsåld på kläderna, men älskar deras inredningsprylar. Såg bland annat denna drömmiga skärbräda och världens största och finaste tekoppar. Jag dricker flera koppar te om dagen och när det kommer till kopparna tror jag definitivt på "ju större desto bättre". Jag fastnade för ett ljus som doftar kokosnöt och tamarind och detta jordgubb- och ingefärateet. Jag har en liten grej för både jordgubbar och ingefära (så gott!) så det lät ju hur bra som helst. Jag tände ljuset så fort jag kom hem och hela mitt rum doftar pina colada, så om jag blundar kan jag låtsas att det är sommar. 
Allmänt | | En kommentar |

Dagens.

monday
monday
 
Dagens frisyr: Utsläppt, eller fläta, eller knut. Har inte bestämt mig än.
Dagens smink: Eyeliner och rosiga läppar.
Dagens klädsel: Svarta jeans och randig tröja + favorithalsband och mormors gamla ring.
Dagens händelse: Plugga -> föreläsning -> plugga. Spännande.
Dagens planer: ^
Dagens vill ha: Inspiration.
Dagens saknad: Inspiration.
Dagens mat: Åt en ny musli till frukost? Den var god. Har inte ätit så mycket annat.
Dagens kärlek: Desperate Housewives - är helt besatt.
Dagens humör: Otålig.
 
Nu måste jag springa till föreläsningen om textanalyser och bli iproppad med begrepp jag inte riktigt förstår. Vi hörs så länge!
Listor | | En kommentar |

En snögubbe och en februarifredag.

feb-1
Innan jag officiellt inleder det här inlägget måste jag visa er den här snögubben. Hur fantastisk? När jag gick förbi ett par dagar senare hade den tyvärr smält och allt som fanns kvar var ett par gruskorn.
feb-2
Men, nu till det jag tänkt skriva om egentligen. Här kommer ett par glimtar från igår. Här är jag nyduschad och lite nervös.
feb-3
Igår var det fredag och jag åkte in till universitetet för att ha en presentation. (har så himla blandade känslor, blir jättenervös innan men gillar det när jag väl håller på). Hade på mig min blommigaste tröja som en hint till att nu får våren gärna komma.
feb-4
Efter presentationen åkte jag förbi ett kafé och köpte med semlor och åkte hem till farmor. Vi fikade och pratade om viktiga saker i flera timmar. Jag åkte till Ica för att handla ingredienser till middagen, och sen möttes vi hemma hos oss igen. Lotus var med såklart, och vi smälte som snögubben så fort han studsade in genom dörren.
feb-5
Jag lagade Caprese mac'n'cheese (recept från Flora) och det blev en succé! Pasta med ostsås, ett lager basilika och ett lager med tomat och mozarella. Enkelt, snabbt och supergott! Tipstips.
Livet | | 2 kommentarer |
Upp