4 bilder en onsdag.

(OBS skulle publicerat detta inlägg i fredags men det fastnade visst i Utkast, så här kommer det.)onsdag
I onsdags försökte jag fota en bild i timmen för att ha till ett inlägg. Tyvärr kom jag inte på det direkt när jag vaknade, så eh ja, här är första bilden. Här sitter jag och dricker upp jordgubbsteet, redigerar och planerar lite inför dagen och veckan. Klockan är ungefär 11. 
onsdag 2
Strax innan klockan två. Spolar vi fram ett par timmar till nästa bild har jag hunnit sminka mig, köra till universitetet för första gången (trodde jag kört vilse ungefär hela tiden), köpa kurslitteratur av en tjej och sitter här i bilkö påväg till Espresso House.
onsdag 3
Ungefär klockan kvart över två. Jag kom fram till Espresso House och träffade Emma. Vi gick i parallellklass på gymnasiet men nu har vi inte setts sen jag flyttade i somras. Det var jättetrevligt att träffas och vi satt kvar i flera timmar. Vi pratade vegetarisk mat, universitet, hur en gör sina egna hårprodukter och bestämde att vi ska träffas och plugga ihop i vår. 
onsdag 4
Jag beställde en chai latte och en cream cheese bagel med tomat, rödkål och något grönt som jag inte är helt säker på vad det är. Så himla gott! Jag har extrema Starbucks-cravings så det här hjälpte ju lite iallafall.
 
Torsdag: Första dagen på introduktionen på Örebro Universitet. Jag var jättenervös innan, men peppad, och jag hade det jättebra! Träffade mycket trevligt folk, hamnade i en grupp med bra, peppiga människor, lekte lära-känna-lekar och det känns som att det här är början på en väldigt bra tid i mitt liv. Så bra känsla att ha!
 
Fredag: Martina smsade och sa att hon bakat kladdkaka och bjöd över mig på fika. Alltså, hur lyxigt att ha en vän som är kladdkake-expert? Så bra att vi bor i samma stad nu, kul med spontanbesök! Hon är så himla bra.
 
Helgen är proppfullbokad av roliga saker. Imorgon ska jag med introduktionsgruppen till Bodaborg och jag har inte varit där sen jag gick i lågstadiet typ, så det ska bli extra roligt! Imorgon kväll är det temafest, men jag får se om kroppen orkar med det efter en heldag med tävlingar. Och på söndag ska jag (förhoppningsvis, om kroppen tillåter) och farmor åka och titta på en toypudelvalp till henne. De är sju veckor nu och herregud vad gulligt, mitt hjärta kommer explodera.
Livet | | 6 kommentarer |
Upp