NYC Dag 2.

NYC 22
NYC 23
Andra dagen i New York började vi med frukost på Pershing Square, en gullig frukostrestaurang som på utsidan inte ser något särskild ut men insidan bevisade motsatsen. Den ligger precis vid Grand Central (tipstips!).
NYC 24
NYC 25
Jag åt dessa dödsgoda buttermilk strawberry pancakes. Hur gott som helst att blanda ner jordgubbar i pannkakssmeten! Måste göra det hemma någon dag.
NYC 27
När vi ätit upp promenerade vi till Rockefeller Center. Hej hej Grand Central.
NYC 28
Vi gick även förbi New York Public Library, där Carrie ska gifta sig i SATC. Sa ju att det här blev en väldigt Sex and The City-inspirerad resa.
NYC 29
Så här fint var det utanför.
NYC 30
Här är utsikten från Rockefeller Center. Magiskt! Kunde stå här cirka hur länge som helst. New York <3
NYC 31
Vi valde att åka upp i Rockefeller istället för Empire State Building för att kunna fota det + billigare. Så magisk utsikt. Vill bo här nån dag.
NYC 32
Empire State Selfie.
NYC 33
Sen gick vi ner i souvenirbutiken för att värma oss och titta på solglasögon (?).
NYC 34
Utanför höll de på att bygga julgranen. På min lista: se den med belysning. Så himla fin ju.
NYC 35
Lagom till det att vi kommit tillbaka till kvarteren runtomkring där vi bodde var vi frusna och hade lite tid över tills vi skulle på musikal. Lösningen: Chocolate brownie och vanilla latte på Gregory's.
NYC 36
NYC 37
Minns inte vad vi pratade om men tydligen var det väldigt roligt.
 
Sen gick vi runt kvarteret och såg på Mamma Mia. Alltså, så drömmigt att få se den på Broadway. <3 Den var hur bra som helst. Jag såg musikalen för första gången i London för 10 år sedan (herregud) och har sett filmen massor av gånger, men den var minst lika bra denna gången. Lite kul att det stog folk i publiken och applåderade och sjöng med i slutet när jag såg den i London, och även nu så många år senare på Broadway.
NYC 38
Fangirlade lite i subwayen. Hej Troye!
NYC 39
 Vi tog en kort promenad i Central Park också för att leta efter stenen alla går till (hittade den inte pga. mörkt, kallt och finns tydligen jättemånga stenar). 
 
Sen tog andra New York-dagen slut!
Livet, Resor | |
Upp