Nyinköpt.

haul
 
haul
 
På väg hem från universitetet åkte jag förbi gallerian och stannade till där en stund. Det snöade och var en del trafik så jag hade ingen lust att köra hem ändå (och det hade slutat snö när jag väl skulle åka hem, tumme upp!). Jag gillar faktiskt att ensam-shoppa, finner det är lugnande på något sätt. Gå runt och titta i min egen takt och bara på saker jag själv vill. Kanske har det något med att göra med att jag bodde två kvarter från ett köpcenter i USA och gick dit (eller till Starbucks) när jag ville ha lite eget space och komma ut ur en överbefolkad lägenhet. 
 
Först var jag inne på Kicks och köpte två sminkborstar, en vässare och en ny ansiktskräm. Jag hade tänkt att köpa en till foundationborste länge för jag gillar att ha en att varva med när den andra är smutsig, och min förra förstördes i en nagellack + flygplanskatastrof i somras. Let's be honest: det är svintråkigt att tvätta borstar. Därav även en ny blender, för en kan aldrig få för många, eller hur? 
 
Jag gillar atmosfären på Indiska så himla mycket. Jag är inte helsåld på kläderna, men älskar deras inredningsprylar. Såg bland annat denna drömmiga skärbräda och världens största och finaste tekoppar. Jag dricker flera koppar te om dagen och när det kommer till kopparna tror jag definitivt på "ju större desto bättre". Jag fastnade för ett ljus som doftar kokosnöt och tamarind och detta jordgubb- och ingefärateet. Jag har en liten grej för både jordgubbar och ingefära (så gott!) så det lät ju hur bra som helst. Jag tände ljuset så fort jag kom hem och hela mitt rum doftar pina colada, så om jag blundar kan jag låtsas att det är sommar. 
Allmänt | |
#1 - - Tessie:

Stilren och fin blogg du har :) Gillar sättet du skriver på och bilderna du har i dina inlägg. Bra jobbat :)

Svar: Åh tack! Vad glad jag blev av din kommentar! :D
Victoria S.

Upp